Merel (32):
Het fijne aan de opzet van de opleiding vond ik de verdeling in modules. We gingen pas met een nieuw blok verder als het andere af was. Dat werkt veel beter dan alle stof in één keer krijgen. Ik raas dan namelijk door de stof heen, maar weet dan eigenlijk maar de helft. Nu ga je bij elk item de diepte in en word je niveau veel hoger!

Denise (26):
Geweldige opleiding! Heb er zoveel plezier gehad! We komen nu nog regelmatig met een aantal bij elkaar om ideeën uit te wisselen en elkaar te helpen. Het was zó leerzaam om alles van professionals uit de praktijk te leren.

Monique (35):
Eindelijk een opleiding die echt een realistisch beeld geeft! Dat geeft mij een enorme voorsprong op weddingplanners die denken dat je dit met thuisstudie wel even doet.

Nienke (27):
Ik vond alle bedrijven die we bezocht hebben super inspirerend. Je komt zoveel te weten en krijgt zoveel te zien. Na elke bijeenkomst kwam ik stuiterend thuis haha. Ik kon niet wachten om alles in praktijk te brengen.

Jonas (de vriend van Nienke): Mag ik ook een referentie plaatsen? Jullie hebben Nienke geweldig geholpen. Ze is nu zo zelfverzekerd en kan haar creatieve ei kwijt. Ons huis is wel veranderd in een opslagruimte voor trouwdecoratie maar dat neem ik graag voor lief. Het enthousiasme waar Nienke nu mee thuis komt of waarmee ze thuis bezig is om creatieve plannen uit te werken is voor ons onbetaalbaar.

Marjon (31):
Ik vind bruiloften en weddingplannen fantastisch! Ik wilde het eerst naast mijn baan als secretaresse doen maar ik mocht al heel snel 3 bruiloften begeleiden. Dus ik heb mijn vaste baan opgezegd en ga leven van mijn droom. Hoe tof is dat! (Noot Wedding Academy: Wat geweldig om te horen! Daar doen we het voor! Wel goed om even te vermelden dat dit misschien niet voor iedereen haalbaar is.)